Advies & Verzorging

 

ADVIES EN VERZORGING HAIREXTENSIONS
De Hair Extensions blijven gemiddeld 3 tot 4 maanden in het haar zitten, dit hangt af van de verzorging en uw eigen haargroei. Na deze maanden moeten ze eruit om beschadiging aan uw eigen haar te voorkomen.


Voor het inzetten van de Hair Extensions moet u uw haar ALTIJD met een deep-cleaning shampoo wassen.
Na het inzetten van de Hair Extensions mag het haar twee dagen niet gewassen worden, dit in verband met het uitharden van de waxjes/bondjes. Gaat u uw haar toch meteen wassen, dan hebt u kans dat er Hair Extensions uitschuiven.


U kunt uw haren na het inzetten van de Hair Extensions gewoon blijven wassen, ook kunt u gewoon gebruik maken van een conditioner, serum of crèmespoeling. Gebruik de producten niet om de waxjes/bondjes van de Hair Extensions mee in te smeren maar meer om de punten van het haar te verzorgen.


Hair Extensions vallen natuurlijk niet allemaal in een keer uit, de Hair Extensions slijten, ongeveer 10 tot 15% kan uitvallen. Maakt u zich daar geen zorgen over want dat is normaal. Ieder mens verliest namelijk tussen de 100 en 150 haren per dag. Het is belangrijk dat u uw haren goed uitborstelt met een speciale Hair Extensionsborstel om klitvorming te voorkomen. Elke dag dient u uw haar goed te borstelen.


Elke dag behoort u met uw handen door uw haar te gaan om te controleren of de Hair Extensions niet aan elkaar vast zitten. Dit kan komen door de losgelaten haren die u normaal in uw borstel vindt. Als u voelt dat de Hair Extensions bij elkaar zitten, moet u ze uit elkaar trekken om verdere klitvorming te voorkomen.


U mag nooit met nat haar naar bed!


Voordat u uw haar gaat wassen of gaat zwemmen, dient u te zorgen dat uw haren klitvrij zijn. Gaat u wassen met klitten, dan bestaat er een grote kans dat er shampoo resten in uw haar achterblijven. Het gevolg is: meer klitten.
Als u gaat zwemmen adviseren we u om een beschermende badmuts te dragen omdat de chemicaliën in het zwembadwater of het zout uit de zee uw Hair Extensions kunnen aantasten en/of uitdrogen.


Als u merkt dat er na 3 of 4 maanden te veel klitvorming ontstaat, dan dienen de Hair Extensions verwijderd te worden.
Hair Extensions worden niet gezet bij :
Medicijngebruik waardoor haaruitval kan ontstaan en haaruitval waarbij kale plekken zichtbaar zijn.