Verzenden

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:30 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Je zult je pakketje binnen 1 tot 3 werkdagen thuis ontvangen.

Het lukt helaas niet altijd dit na te komen. Hou rekening met weekenden en feestdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Kosten

De vermelde prijzen zijn inclusief Btw maar exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,99.

De verzendkosten binnen België zijn € 9,99.

Verzenkosten bij een bestelling van € 99 of meer zijn gratis. (binnen NL)

Mocht je voor meer dan € 99 euro bestellen maar vervolgens een gedeelte retour doen. Komt er een ander bedrag voor je open te staan als die minder is dan € 99 worden alsnog de € 4,99 verzend kosten gerekend.

 

Let op! Bespaar de verzendkosten en haal je pakketje op bij Kim Mode. 

Kom hiervoor gezellig langs in onze winkel aan de Diezerkade 16 in Zwolle.

Openingstijden van de winkel:

Di Do Vr 11:00 tot 17:00 en  Wo en Za van 12:00 tot 17:00

 

Bezorging

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

We kunnen je pakketje ook naar een DHL Punt versturen mocht je dit graag willen. Zet dit dan even bij het opmerkingen veld neer.

 

Bevestiging

Zodra je bestelling verzonden is ontvang je een mail met een  bevestiging en Track & Trace nummer zodat je het pakketje kan volgen.