Algemene Voorwaarden


Het is belangrijk dat het verzorgingsadvies goed nageleefd wordt, bij verkeerde verzorging, te lange draagtijd of het niet gebruiken van de juiste producten kunnen Hairextensions schadelijk zijn voor u haar.
Als het verzorgingsadvies niet goed wordt nageleefd is Kim Mode & Beauty niet verantwoordelijk voor de schade aan uw eigen haar of aan de Hairextensions.


De 3 maanden garantie het terug plaatsten van uitgevallen Hairextensions kan alleen als de plukjes worden bewaard en meegenomen naar Kim Mode & Beauty en hier kosteloos worden terug geplaatst.


De garantie vervalt zodra:
• Er door een derde uitgevallen Hair Extensions worden terug geplaats of iets anders aan de extensions gedaan word door derde  
• De Hair Extensions door u zelf of een derde worden verwijderd/of bijgesneden is Kim Mode & Beauty niet verandwoordelijk voor de schade aan u eigen haar of aan de Extensions.
Heeft u een klacht neem dan direct contact op met Kim Mode & Beauty zodat er naar gekeken kan worden indien wij het ook zo zien zullen wij er alles aan doen om de schade zoveel mogelijk te beperken.
Gaat u klacht over de Hair Extenions zelf dan zullen wij overleggen met de leverancier en de beoordeling aan deze laten.
Deze voorwaarden gelden alleen voor de producten en diensten geleverd door Kim Mode & Beauty